Danişment Mahallesi’nden birlik mesajı

Son günlerde gündemde olan, Danişment’teki arazi ile ilgili yanıltıcı haberlere ilişkin Belediye Başkanı Ali Özkan ve Danişment Mahallesi Muhtarı Necmettin Zarif ortak bir açıklama yaparak, sürekli istişare halinde ve uyum içinde çalıştıklarını belirtirken, bölgede Danişment sakinlerinin istemediği hiçbir adımın atılmayacağı mesajını verdi.
Önceki gün gerçekleştirilen Karacabey Muhtarlar Derneği Toplantısı’nda bir araya gelen Başkan Ali Özkan ve Danişment Muhtarı Necmettin Zarif, konunun istismar edilerek başka mecralara çekilmesine tepki gösterirken, sürekli istişare halinde olduklarını ve bunun da kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.
“Kentimizin geleceği için istişare kanallarını sonuna kadar kullanıyoruz”
Karacabey Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği toplantıda, 85 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi’nin itibar kazanmasından rahatsızlık duyan bilindik simaların istismar amacı ile aslı astarı olmayan gündemlere sarıldığını belirterek, konunun bambaşka boyutlara taşınmak istenmesine tepki gösterdi.
Tüm çalışmalarda, öncelikle vatandaş memnuniyetini önemsediklerini kaydeden Başkan Özkan; “İlk gün ne söyledi isek, bugün de aynı şeyi söylüyorum. Muhtarımızla ve halkımızla sürekli istişare halindeyiz. Hiçbir gizli gündemimiz ve icraatımız yoktur, olmayacaktır. Ne yapıyorsak, başta Danişment halkı olmak üzere; 85 mahallemizin topyekûn gelişimi için yapıyoruz. Kırsaldaki mahallelerimize alternatif ürün ve gelirler sunma peşindeyiz. Projelerimizden ilk önce, o yöredeki halkımız yararlanacak. Açık ve net söylüyorum ki bugüne dek Danişment sakinlerinin istemediği hiçbir şeye evet demedik ve bundan sonra da demeyeceğiz. Karacabey’imizin geleceğine şekil verecek projeleri hayata geçirmek için seçildiğimiz ilk gün olduğu gibi bugün de cesur adımlar atıyoruz. Danişment ve civar mahallelerde istihdam oluşturacak, mahalle sakinlerini tüm dünyada ve gelişmiş ülkelerde olduğu gibi yaşadıkları yerde ekonomiye kazandıracak projeler için çalışıyoruz. Bu çalışmalar bugünün çalışmaları değil 2 yıl önce göreve geldiğimizde açıkladığımız projelerin bugüne yansımasıdır” şeklinde konuştu.
“Konunun açığa kavuşmasından dolayı memnunuz”
Danişment Mahallesi Muhtarı Necmettin Zarif de yaptığı açıklamada, Başkan Özkan’la sürekli istişare halinde olduklarını vurgulayarak, konunun açıklığa kavuşmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederken, birtakım nedenlerle meselenin istismar edilmesinden ötürü de rahatsızlık duyduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.