Damak çatlatan tatlılar Karacabey’de

Damak çatlatan tatlılar Karacabey’de
Karacabeyli yapımcı, sunucu, oyuncu ve gurme Volkan Sepetçi’nin işletmeciliğini yaptığı Hacı Hasanoğulları Baklava ve Börek Şubesi yarın düzenlenen törenle hizmete giriyor.
Atatürk Caddesi Ziraat Bankası karşısındaki Hacı Hasanoğulları Baklava ve Börek Karacabey şubesi 60 yıllık damak tadını ilçe halkıyla buluşturuyor. İşletmenin sahibi Volkan Şepetçi, 40 çeşit tatlının günlük olarak Bursa’dan geldiğini belirtti. Sepetçi, “Hacı Hasanoğulları’nın yaptığı tatlıların 10 tanesi patentli. Bu tatlıların hiçbirini başka bir yerde tatmanızın imkanı yok. 40’ı aşan tatlı çeşidi ve 60 yıllık tecrübesiyle Hacı Hasanoğulları baklava ve börekte en çok aranan marka” diye konuştu.
AS TV’de, “Gurme” adlı programla izleyicilere yeni tatları tanıtmaya devam eden Volkan Sepetçi, Bursa’da 5 şubesi olan firmanın ilçelerdeki tek şubesinin Karacabey’de olduğunu vurguladı. Sepetçi, “Kaliteden ve damak tadından ödün vermeyen Bursa merkezli firmanın günlük ürettiği tatlılara doyum olmuyor. Tereyağlıyla tatlanan bol kaşarlı su böreği sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi oldu. Müşterilerimiz, 676 33 39 numaralı telefondan bize ulaşabilir” dedi.
Karacabey Hacı Hasanoğulları Baklava ve Börek Şubesi’nin yarın saat 15:00’da yapılacak açılışına Bursa Milletvekilleri’nin de katılacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.