‘Daha yaşanabilir Karacabey’ hedefiyle çalışmalar sürüyor

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede geçtiğimiz yıl başladıkları üstyapı çalışmalarına bu yıl da yeni ihalelerle kaldıkları yerden devam ettiklerini belirterek, “Merkez ve kırsaldaki bütün mahallelerimizi modern şehircilik anlayışıyla daha yaşanılabilir bir hale getirme gayretindeyiz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gölkıyı Mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölkıyı Mahalle Muhtarı Nevzat Yalçın ile birlikte çalışmaları yerinde denetleyen Özkan yaptığı açıklamada, “Karacabey’imizde altyapı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. İçme suyu, kanal ve yağmur suyu çalışmaları dört ekip halinde ilçemizde sürdürülüyor. Yollarla ilgili tamirat ve yenilenmeler de hem merkezde hem kırsalda devam ediyor. Biz, geçtiğimiz dönemde kırsal mahallelerimizin çoğunda parke taşı, arazi yol çalışmaları ve sathi kaplama çalışmalarını yapmıştık. Bir kısım mahallelerimizde eksikler vardı, şimdi yeni ihaleler yapıyoruz ve bu ihaleler çerçevesinde de eksik kalan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu dönem, bütün kırsal mahallelerimizdeki sorunları yol noktasında halletmeye kararlıyız. Uluabat Gölü’nün kıyısındaki Gölkıyı Mahallemizde bazı sokaklarda eksik kalan yollarımız vardı, onları da parke taşı çalışmalarıyla tamamlıyoruz. Ve kırsal-merkez, bütün mahallelerimizi modern şehircilik anlayışıyla yaşanılabilir bir hale getirme gayreti içeresinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Çalışmalar iyi ilerliyor

Gölkıyı Mahalle Muhtarı Nevzat Yalçın da yaptığı açıklamada, “Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan’ın ve tüm belediye personelimizin katkılarıyla yapmış oldukları bu çalışmalar için mahallemiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi ki bu mahallemizde çalışmalar çok iyi ilerliyor, eksiklerimizi tamamlıyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun diyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.