Cumhuriyet’in 86. yılını kutluyoruz

Karacabey’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 86. yıl kutlama programı kapsamında hafta boyunca yapılan etkinliklerin ardından dün bisiklet turu ile çelenk sunma töreni düzenlendi.
            Sabah saat 10.00’da yapılan bisiklet turu Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Şube Müdürü Mehmet Aydın ile İlçe Lig Heyeti Sekreteri Yakup Özden’in önderliğinde gerçekleşti. Etkinliğe katılan 100 öğrenci, Hükümet Konağı önünden başlayarak, Atatürk Bulvarı, 14 Eylül İlköğretim Okulu çevresinden Pazar Yeri ile Bursa Caddesi’ne kadar olan bölgede bisikletleriyle turladı.
            Daha sonra saat 13.00’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil, Belediye Başkanı Ergün Koç’un katıldığı törende, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve vatandaşlar hazır bulundu.
            29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bugün de saat 10.00’da M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda öğrencilerin ve halkın katılımıyla düzenlenecek törenle kutlanacak.
            Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Yzb.Galip Erbil ve Belediye Başkanı Ergün Koç, halkın bayramını kutlayacak.
            Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Dursun Balaban yapacak. Tören, okunan şiirler, halk oyunları gösterileri ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere verilecek ödüllerin ardından resmi geçit ile sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.