Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak!

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacak, yaşatılacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, Cumhuriyetin ilanının 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ata mesajında, “Hedefi 2023 olan işbirlikçi ve piyonlar, amacına ulaşamayacak. Türk ulusuna binlerce yıldır boyunduruk vurmaya kalkanlar bunun bedelini her zaman ödemiş, ödeyecektir. Özünde, özgürlük ve bağımsızlık olan Türk ulusunun bu karakteri 91 yıl önce bağımsızlık savaşımızın sonunda Atamızın karakterinde biçimlenmiş ve cumhuriyetin ilanıyla kutlanmıştır.
Orta Asya’dan devrimci ruh, Anadolu topraklarına dek uzanmış, baskı ve sömürge altında yaşamak ulusumuzun karakterinde yer edememiştir. Haçlı seferleri, gerici ve bölücü isyanlar ulusumuzca reddedilmiştir. Yöresel beylikler ve bağımsızlık savaşımızdaki bölgesel dernekler, kapitalist ve sömürgeci tüm ele geçirme senaryolarına direnmiştir. Bu günde silahlı olmayan ama bir devletin varlığının göstergesi, tam bağımsız ekonomi hainler aracılığıyla işgale uğratılmıştır. İşte bu durum ve koşullar içinde bile görevimiz Türk bağımsızlık ve cumhuriyetini sonsuza dek korumaktır. Bütün koşullar olumsuz olabilir. Hatta iktidarlarca her türlü bağımsızlık özgürlüğümüze el koymaya çalışılıyor olabilir. Ancak Türk’ün damarındaki soylu kandan gelen güç, iç ve dış düşmanları daima yok etme edecektir. Karakteri tam bağımsızlık ve özgürlük olan büyük Türk ulusunun, sömürgeci ve işbirlikçi aymazlara karşı verdiği savaşın sonunda, yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyetinin 91.yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kıyamete dek yaşayacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.