Cumhuriyet İlkokulu’ndan çifte şampiyonluk

Karacabey Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Mangala ve Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmalarında Bursa Şampiyonu oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yurt çapında düzenlediği TÜRKİYE ZEKA OYUNLARI turnuvasında, MANGALA kategorisinde Karacabey’i temsil eden Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Ercan Uras, il birincisi oldu. Ercan Uras, Nisan ayı içinde yapılacak olan Türkiye finalinde, mangala dalında Bursa’yı temsil edecek.
Ayrıca, YEŞİLAY’ın ülke genelinde düzenlediği SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK yarışmalarının resim ( bağımlılık ) kategorisinde, Cumhuriyet İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Yiğit Cengiz Alıcı, il birincisi oldu. Yiğit Cengiz Alıcı’nın eseri Ankara’da yapılacak final elemelerinde Bursa’yı temsil edecek.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, makamında öğrencileri kabul ederek, bu güzel çifte başarıdan dolayı öğrencileri, onları bu alanlara yönlendirerek destek olan öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik etti. Öğrencilerimizi bu tür sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek, onların kabiliyetlerini ortaya çıkarmanın eğitim açısından önemini vurgulayan Emin Dingin, öğrencilere hediyelerini takdim ederek, her iki öğrenciye Türkiye finallerinde başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.