Cumhuriyet coşkuyla kutlanacak!

Karacabey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği halk konserinde, pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Başaran’ı ilçe halkıyla buluşturacak. 29 Ekim akşamı Cumhuriyet Alanı’nda verilecek konser ve fener alayına vatandaşların yoğun ilgisi bekleniyor.
Bu yılki cumhuriyet coşkusunun diğer yıllardan farklı olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Birliğimizin ve beraberliğimizin bugünlere gelmesinin ve gelecek yıllar erişmesinin yegane temeli olan Cumhuriyetimizin 91. yaşını coşku ile kutlamaya hazırlanıyoruz. Yediden yetmişe herkese hitap edecek olan konserimize tüm halkımız davetlidir” dedi.
Etkinlikler ile ilgili yapılan açıklamada ise ilk olarak saat 19.00’da Belediye önünden toplanılarak Cumhuriyet Bandosu eşliğinde fener alayı gerçekleştirileceği duyuruldu. Fener alayının bitiminin ardından ise pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Başaran birbirinden güzel ve coşkulu şarkılarıyla Karacabeylilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Gece havai fişek gösterisi ile son bulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.