Coşkun Izgara Parkada’ya görkemli açılış

Karacabey’de 44 yıldır damak zevkine hitap eden Coşkun Izgara’nın Atatürk Kültür Parkı’ndaki ikinci şubesi Parkada, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Merhum babaları Coşkun Örs’ün mesleğini en iyi şekilde sürdüren Yener ve Sezer Örs kardeşler, işletme zincirine bir yenisini daha ekledi. Atatürk Kültür Parkı’nda daha önce Belediye Sosyal Tesisi olarak hizmet veren mekanı lezzet durağına çeviren Yener ve Sezer Örs kardeşler, Coşkun Izgara Parkada’nın açılış törenini önceki gün gerçekleştirdi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın kurdelesini birlikte kestiği Parkada’nın açılışına siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş yoğun katılım gösterdi.
Merhum babaları Coşkun Örs’ün doğum gününde Parkada’yı hizmete açan Yener ve Sezer Örs kardeşler, kaliteden ödün vermeden baba mesleğini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. 500’ü kapalı olmak üzere toplam bin kişi kapasiteli lokantanın alkolsüz hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Örs kardeşler, et çeşitlerinin yanı sıra sabah kahvaltısı hizmeti de sunacaklarını belirtti.
Yener ve Sezer Örs kardeşler, Coşkun Piliç Çevirme ile başladıkları yeni işletme zincirine geçen yıl da Coşkun Hotel’i eklemişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.