Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu için düğmeye basıldı

Karacabey Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı, “Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu” için dün temel atma töreni düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen törende, kurban kesiminin ardından inşaata start verildi.
    Anadolu Lisesi yanında hizmet verecek olan Kapalı Spor Salonu temel atma törenine Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Müftü Hikmet Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, belediye daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    Karacabey Gençlik Hizmetleri Güreş takımının gösteriyle başlayan programın sunumunu Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı yaptı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey'e böyle önemli bir hizmet sunmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.
    29 Ekim'de Kapalı Spor Salonunu Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceklerini belirten Koç, Mustafa Erdoğan Parkına yapılacak çok sayıda tesislerle birlikte Karacabey'in 10 yıllık sportif ihtiyacının karşılanacağını söyledi.
    Daha sonra Anadolu Lisesi öğrencileri, Kapalı Spor Salonu'nun fikir babası olan Genlik Hizmetleri eski İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam ile projeye destek veren Belediye Başkanı Ergün Koç'a çiçekle teşekkür etti.
    Program sonunda İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı'nın duaları eşliğinde Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı. Törende ayrıca kurban kesimi de gerçekleşti.
    Yaklaşık 1.6 milyon TL maliyetli Kapalı Spor Salonu'nun prefabrik şekilde inşa edileceği bildirildi.
Bin 700 metrekare kapalı alan içinde 600 metrekarelik 2 adet basketbol, voleybol ve hentbol sahaları, bunların yanı sıra; halter, güreş, masa tenisi salonları, duşlar, soyunma ve antrenör odaları ile engelli gençlerin de kullanabileceği Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunun 29 Ekim'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edileceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.