Çocuklar, Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’na emanet!

Karacabey’de kaliteli, tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla çok kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun açılışı önceki gün düzenlenen törenle yapıldı.
Karacabey Hüdavendigar Mahallesi 26 Sokak No:46 (Su deposu yanı)’da hizmet veren Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun açılışına Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Ulga, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Açılış kurdelesini Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun kurucusu Hatice Çor, Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Ulga ve CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ile birlikte kesti.
Açılış konuşmasını yapan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun kurucusu Hatice Çor, “ ‘Eğitim ağaca benzer, kökleri okul öncesidir’ sloganımızla anaokulumuzu Karacabey’e kazandırmak bizim için büyük onur oldu. Okulumuzu açtığımız ilk günden itibaren birlikte çalıştığımız öğretmenlerimize, Müdürümüz Mustafa Kemal Yazar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Karacabey’de anaokulunun bir ihtiyaç olduğunu gözlemledik. Eğitim ailede başlar ve okulda devam eder. Artık anaokulları, eğitimin ana kucağından alınarak okullarda verilmesini zaruret haline getirdi. Çünkü artık kadınlarımız da iş gücüne katkıda bulunmaktadır. Bundan dolayı anaokulları ailenin yerini almıştır. Biz de bu okulumuz ile Karacabey’de ailenin yerini almak istedik. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin üstün çalışmaları ile bu misyonu üstleneceğiz. Öğretmenlerimizle birlikte Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Fikri hür, irfanı hür nesiller yetiştireceğimize inanıyoruz’. Dostlarıma, aileme, bana her zaman destek olan eşime çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun Karacabey’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Açılışın ardından okulu gezerek, hayırlı olsun dileklerini sunan Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Ulga, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen; okulu çok beğendiklerini belirterek, Hatice Çor’u tebrik edip, başarılı hizmetlerinin devamını temenni etti.
Tecrübeli, güleryüzlü kadrosuyla, özen ve titizlilikle hazırlanan donanımlı sınıflarıyla göz kamaştıran anaokulu, açılışa katılan konukların yoğun ilgisini gördü. Konuklar ve veliler Karacabey’de eğitime kazandırdığı böylesine güzel, güvenli ve anlamlı sıcak yuva için, anaokulu kurucusu Hatice Çor’a sonsuz teşekkürlerini iletti.
Son olarak, eğitim-öğretim programlarını 3-6 yaş çocukları için yaş gruplarına uygun özel olarak hazırlanmış geniş ve donanımlı sınıflarda uyguladıklarını belirten Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu Kurucusu Hatice Çor, “Yavrularımızın, okulumuzda, aile ortamında olduklarını hissettirmek için çok gayret gösterdik. Çok sıcak bir yuva, temiz ve hijyene önem veren bir anlayış hepsinden önemlisi güvenli bir ortamda çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için Karacabey’e mükemmel bir anaokulu kazandırdık. Okulumuzun kayıtları devam etmektedir. Günlük programlarımız, çocuklarımıza öğrenmenin sorumluluğunu taşımayı, düşünmeyi, görmeyi, problem çözmeyi, yapıcı-üretici olmayı, iletişim kurmayı, paylaşmayı, sırasını beklemeyi, işbirliği yapmayı ve tüm insanlara katkıda bulunmayı öğreteceği fırsatlardan oluşmaktadır. Okulumuzda eğitim-öğretim haftanın 5 günü, 08.00-17.30 saatleri arasında yapılmaktadır. Çocuğunuzun eğitimin de amacımız, amacınız ise, gelin buluşalım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.