CLK ULUDAĞ ELEKTRİK MİM açılışı bugün!

CLK Uludağ Elektrik Karacabey İşletmesi, Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışını yeni yerinde bugün gerçekleştirecek.
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş., müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini Karacabey’de de hayata geçirmeye devam ediyor. Tavşanlı Mahallesi 131 Sokak No:6’daki yeni adresinde hizmet vermeye devam eden CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezi (MİM)’nde; vatandaşlar, tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok hizmeti daha hızlı bir şekilde alabiliyor.
MİM’de fatura ödeme, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanabilme ve abonelik gibi hizmetlerin verildiğini belirten Karacabey CLK Uludağ Elektrik yöneticileri; yeni çalışma yerlerinde de müşterilerin yüz yüze iletişim kurabileceği konforlu ve ferah mekanlarda hızlı bir şekilde hizmet sunduklarını dile getirdi.
08 Mart 2016 (Bugün), Tavşanlı Mahallesi 131 Sokak No:6 adresteki Saat:15.00’deki CLK Uludağ Elektrik Karacabey İşletmesi Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışına, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Belediye Başkanı Ali Özkan’ın katılacağı bildirilirken tüm ilçe halkınn da davetli olduğu duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.