Çırpan: ‘Onlar engelledikçe hizmetler şahlanıyor’

Yeniköy’deki piknik alanının Belediye’ye devredilmeyişine Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Çırpan, tepki gösterdi.
Karacabey Belediyesi’nin piknik işletmesine talip olmasını Yeniköy adına büyük bir fırsat olarak niteleyen Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Çırpan, “İnsana önem veren ve kaliteli hizmet anlayışıyla Belediye’miz her konuda çevremizde farkını ortaya koymuştur. Deneyimli kadrosuyla, piknik alanına ve Yeniköy’e hizmet yağmuru sunmak isteyen Başkan Koç’a karşı olumsuz tavır takınanlar, sadece büyük bir fırsatı kaçırmakla kalmıyor, Yeniköy ve Karacabey halkının isteklerine sırt çevirerek, toplumu karşılarına alıyorlar” diye konuştu.
AKP iktidarı döneminde Karacabey’e fayda sağlayacak hizmetlerin anlaşılamayan nedenlerle engellendiğini kaydeden DP İlçe Başkanı Çırpan, bazı kamu kurumlarının da Belediye ile yürüttüğü olumsuz diyoloğun ilgiyle izlendiğini belirtti.
Bursa Çevre ve Orman İl Müdürlüğü’nün tavrına bir anlam veremediklerini ifade eden Çırpan, “Gönlümüz isterdi ki, yüzme havuzu ve spor kompleksi yapılmak üzere Gerçeker Stadı civarındaki arazi Belediye’ye verilsin. Geçen yıl başlayan doğalgaz çalışmaları sırasında Bandırma ve Susurluk’ta olduğu gibi Karacabey’deki elektrik hatlarının da tamamı yer altına alınsın. Bunların tümü Belediye tarafından ilgili kamu kuruşlarından talep edilmiştir. Belediye, ilçenin dört yanındaki dereler yüzünden, yasal olarak çöplük alanı bulamazken, bu duruma sevinenler olmadı mı? Belediye’nin elinin kolunun bağlanmasını seyretmekten zevk alanlara sesleniyorum, sizler engelledikçe yatırım ve hizmetler sürekli şaha kalkıyor. Bilsinler ki, bu engelleri yaratanları halk asla unutmayacaktır. Yeniköy’deki doğa incisi sayılan piknik alanını Belediye’ye vermedikleri için acaba kimler sevinecek? Bunu bir de Yeniköy ve Karacabey halkına sorsunlar. Çevre ilçelerden ve Bursa’dan gelecek binlerce insanın Yeniköy’de piknik yapması, buradaki esnaftan alışveriş yaparak Yeniköy’e hareketlilik getirmesi kimleri gocunduruyor acaba? Bütün bunlara karşın iktidar partisinden olmadığı halde Başkanı Ergün Koç’un önderliğinde Belediye bölgemizde örnek gösterilen birçok yatırım ve hizmetlerin öncüsü olmuştur” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.