Çırpan: “Koç’un yanındayız”

Demokrat Parti Karacabey İlçe Yönetim Kurulu, Park Restoran’daki yemekte Belediye Başkanı Ergün Koç ile bir araya geldi.
DP ilçe yöneticileri önceki gün Belediye Başkanı Ergün Koç ile uzun süre bilgi alışverişinde bulundu. Karacabey Belediyesi’nin Ergün Koç yönetiminde yapılan ve yapılacak hizmetleri tüm ayrıntılarıyla görüşüldü. Çırpan, Koç’un bugüne kadar Karacabey’de gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.
Çırpan, “Kim ne derse desin, kim hangi yalanı ve senaryoyu gündeme getirirse getirsin, Karacabey’de Ergün Koç gerçeği var. Güneşi bal-çıkla sıvayamazlar. Sayın Ergün Koç ile Kara-cabey’imizin yakaladığı muhteşem bir kalkınma ve gelişme çizgisi var. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla büyük bir sinerji oluşturan sevindirici çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Modern şehirleşmenin nasıl olacağını Sayın Ergün Koç ilçemizde ispatlamıştır. Yarınlarına güvenle bakan bir Karacabey ortaya çıkarmıştır. Her zaman kendisinin yanında olacak, partimiz ve halkımızla en büyük desteği vereceğiz. Avrupa kenti Karacabey olarak Koç’un döneminde çevrede örnek gösteriliyoruz. Her türlü engellemeye karşın, Karacabey diğer ilçelerden daha fazla gelişme göstermiştir. Demokrat Parti, Karacabey’de çok başarılı bir dönemin kapısını halkımıza açmış, halkımızın güvenini kalıcı eserlerle güçlendirmiştir. Halkımızı çok seviyoruz. Karacabey, Koç ile kazanmaya devam edecektir” dedi.
Belediye Başkanı Ergün Koç, bu konuşmanın ardından Çırpan’a ve diğer yöneticilere teşekkür ederek, ilçe halkına kısa ve özlü bir mesaj verdi: “Başka Karacabey yok. Çok sevdiğim ilçeme ve insanlarımıza güzel ve kalıcı eserler bırakmak ve bu mutluluğu halkımızla paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Gece-gündüz demeden, yorulmadan çalışarak, yatırım ve hizmetlerimizin grafiğini sürekli yükseltiyoruz.Bizim yüreğimizde insan sevgisi, aklımızda yalnızca Karacabey var” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.