Çiftçinin yanındayız!

Çiftçinin yanındayız!
*Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’nın, “Borsanın görevi lüks binalarda saltanat sürmek değildir” sözüne yanıt veren Ekrem İşcan, bu görevde hizmet üretmek için bulunduklarını söyledi.
Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’nın, “Borsanın görevi lüks binalarda saltanat sürmek değildir” serzenişini kınadığını ve kendilerinin saltanat sürdürmek için değil, hizmet sunabilmek düşüncesiyle göreve geldiklerini ifade etti.
Ticaret Borsası’ndaki 28 Ocak 2009 tarihinde yapılan seçimlerde göreve hizmet projeleriyle geldiklerini dile getiren Ekrem İşcan, “Borsamız Meclisi ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Şubat ayında Sanayi ve Ticaret Baka-nımız Zafer Çağlayan ve TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na projelerimizi aktardık.
Kendilerinden maddi ve manevi destek sözü aldık. Almış olduğumuz destek sözüyle projelerimizi yavaş yavaş hayata geçirmeye başladık. Söz konusu projelerimizi daha çabuk hayata geçirebilmek için 2009 yılı içinde yapılacak her türlü yardım ve bağışları kaldırma kararı aldık. Bu karar sonrası, Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, kendi üyelerine yönelik bir fuar gezisi için bizden otobüs talep etti ve bizde kendisine daha önce almış olduğumuz kararı hatırlattık. Harcama yapamayacağımızı söyledik. Yaşanan bu gelişme sonrası basın açıklaması yaparak bizleri lüks binalarda saltanat sürmekle suçlayan Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’nın bu açıklamasını sehven yapılmış bir açıklama olarak görüyor ve üzüntüyle karşılıyoruz” dedi.
 Kendilerinin saltanat sürdürmek için değil, hizmet üretmek adına bu göreve geldiklerini dile getiren Ekrem İşcan, “Borsamızın kuruluşundan bugüne kadar faaliyete geçirmiş bulunduğu projelerini bizler de yeni yönetim olarak devam ettirme çabası içindeyiz.” diye konuştu.
 İşcan, daha önce hayata geçmiş olan projelere yenilerini ekleyerek bölge çiftçisine, tüccarına ve sanayicisine katkı sağlamak için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, birinci görevlerinin bunlar olduğunu ifade etti. İşcan, tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içersinde çalışmaya devam edeceklerinin bilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.