Çiftçime hizmet edeceğim!’

Karacabey Ova Hamidiye Muhtarı Cemal Erdem Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliği başkan yardımcılığına getirildi.
Genel Kurul’un ardından Balıkesir Bölge Birliği Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 7 kişilik yönetim kuruluna seçilen 576 Sayılı Ova Hamidiye Tarım Kredi Kooperatifi delegesi ve Ova Hamidiye Muhtarı Cemal Erdem, görev dağılımında başkan yardımcılığına layık görüldü. Kooperatifin başkanlığını ise Balıkesir bölgesinden Faik Avcı üstlenecek.
Karacabey’deki tüm kooperatif yönetim kurulları ortak bir karar alarak birlik beraberlik adına bölgemizi temsilen Cemal Erdem’i aday göstermiş ve genel kurul sonrası Erdem, Balıkesir Bölge Birliği yönetimine girmişti. Genel Kurul’un ardından geçtiğimiz hafta toplanan 7 kişilik yönetim, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Buna göre, Balıkesir bölgesinden Faik Avcı başkanlığına, bölgemizi temsil eden Karacabeyli Cemal Erdem de başkan yardımcılığına getirildi.
Bu iki isim dışında; Alibey Karaaslan (Burhaniye), Zeki Sarıaltın (Manyas), İbrahim Çelik (Bursa-Yenişehir), İsmail Sevim (Çanakkale-Lapseki) ve Ahmet Türkkan (Çanakkale) ise, yöneyim kurulu üyesi oldu.
Balıkesir Bölge Birliği Başkan Yardımcısı Cemal Erdem, yeni dönemde Karacabey ve bölge çiftçisi için elinden gelen hizmeti vereceğini belirterek, kendisine destek veren başta Karacabey’deki tüm kooperatif yönetim kurullarına, sivil toplum örgütlerine ve delegelere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.