“Çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak”

Karacabey Ziraat Odası’nı ve Uluabat Gölü Sulama Birliği’ni ziyaret eden CHP’liler, çiftçilerin sıkıntılarıyla ilgili bilgi topladı.
CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Karacabey Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, İlçe Başkanı Gönül Avil ve çok sayıda partili, Ziraat Odası’nı ile Uluabat Gölü Sulama Birliği’ni ziyaret etti. Oda ve birlik yöneticileriyle buluşan CHP’liler, çiftçilerin sıkıntıları hakkında bilgi istedi. Projelerini, sıkıntıların çözümüne yönelik hazırlayacaklarını dile getiren partililer, “CHP ile birlikte çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Meclis Başkanı Nuri Karaca ve Uluabat Gölü Sulama Birliği Başkanı Ahmet Koca ile bir araya gelen CHP’liler, sorunları tek tek not aldı. Günlük çözüm aramayacaklarını dile getiren CHP’liler, uzman ekiplerle kalıcı çözüm üreteceklerine vurgu yaptı. Projelerin, vatandaşların sorunlarına göre belirleneceğini kaydeden CHP’liler, yakın zamanda kamuoyunun karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.