Çiftçi Malları’nda, Sadettin İnce yeniden başkan

Çiftçi Malları’nda, Sadettin İnce yeniden başkan
Karacabey Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı’nda önceki gün yapılan seçimin ardından Sadettin İnce ikinci kez başkan seçildi.
Kanun gereği 29 Mart Yerel Seçimlerin ardından Belediye Meclisi’nin ilk oturumunda Belediye Başkanı, 25 Belediye Meclis üyesi, 20 Ziraat Odası ve 17 Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası üyesi tarafından gizli oylamayla baş-kanlığa Sedettin İnce seçlirken, Yöntim Kurulu üyeliklerine Ferruh Artan, Nizamettin Aguş, H.İbrahim Yelkaya ve Ergül Kırlı seçildi.
Önceki akşam Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde yeni yönetim kurulu üyeleri Ferruh Artan, Nizamettin Aguş, H.İbrahim Yelkaya ve Ergül Kırlı görevi II. Başkan Mehmet Kayacan, Muhasip Üye Osman Aşıkoğlu, Üyeler Ahmet Kırmızı ve Hasan Kınalıoğlu’ndan devraldı. Törende eski ve yeni yönetim kurulu üyelerine seslenen Başkan Sedettin İnce, seçimi çok güzel bir sonuçla tamamladıklarını belirterek, görev yaptıkları süre içerisinde en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı. İnce, geride bıraktıkları beş yılda görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde yeni üyeler ile hizmete devam edeceklerini söyledi. İnce, son yıllarda Çiftçi Malları Koruma Meclisi’nin çok önemli bir ilerleme kaydettiğini ifade ederek, bunun gerçekleşmesinde katkısı olan yönetim kurulu üyeleri ve personele şükranlarını iletti.
Ardından eski yönetim kurulu üyeleri adına söz alan II. Başkan Mehmet Kayacan, görev yaptıkları süre boyunca kanunlar çerçevesinde kimseyi kırmadan hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti. Kayacan, yeni dönemde görev alan yönetim kurulu üyelerinede başarılar dileyerek, Çiftçi Malları Koruma Meclisi’nin yakaldığı bu ivmenin sürdürülmesi temennisinde bulundu.
Daha sonra 2004 yılında göreve gelen II. Başkan Mehmet Kayacan, Muhasip Üye Osman Aşıkoğlu, Üyeler Ahmet Kırmızı ve Hasan Kınalıoğlu’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı Müdürü Mehmet Koyuncuoğlu’da başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirildi.
Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı’nda ise yeni yönetim şu şekilde oluştu. Başkan Sadettin İnce, II Başkan Ergül Kırlı, Muhasip Üye Ferruh Artan, Üyeler Nizamettin Aguş ve H. İbrahim Yelkaya.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.