Çiftçi, Bekaroğlu’nu terletti

Karacabeyli Sinan Çiftçi’nin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’na canlı yayında zor anlar yaşattığı görüntüler, internet medyasında hızla yayılmaya başladı.
Bir televizyon programında, Mehmet Bekaroğlu’nun CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında daha önce söylediği eleştirel açıklamaları hatırlatan Işık Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğrencisi Sinan Çiftçi, “Atatürk düşmanlarının Atatürk’ün partisinde yeri yoktur” dedi. Çifçi’nin konuşmasına programın konuğu Mehmet Bekaroğlu cevap vermekte zorlanırken, Sinan Çiftçi sözlerini “Adamlığın iktidar olamadığı yerde, döneklik ihtilal yaparmış” diyerek sonlandırdı.
Sinan Çiftçi’nin Bekaroğlu’nun sözlerini hatırlatması üzerine Mehmet Bekaroğlu “Güzel gol attın” diyebildi. Bekaroğlu, eleştirilerinde asla bir hakaretin bulunmadığını ifade ederek, geçmişte Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin de bu kapsamda değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
“Atatürk’e ‘kefere kemal’ dedin mi?”
Sinan Çiftçi, Mehmet Bekaroğlu’nu adeta terletti. Bekaroğlu’nun Mustafa Kemal Atatürk hakkında ‘Kefere Kemal’ dediği iddia edilen yazının hatırlatması üzerine canlı yayında gergin anlar yaşandı. Genç CHP’li, Bekaroğlu’nun böyle bir sözü söylediğine inandığını da ekleyerek, Atatürk için ‘kefere Kemal’ ifadesini kullanıp kullanmadığını sordu.
İkili arasındaki bu diyaloğun görüntüleri, internet medyasında geniş yer buldu. Birçok platformda paylaşılan görüntüleri izleyenlerin büyük kısmı ise Sinan Çiftçi’yi destekleyerek, “Ağzına sağlık genç kardeşim. Helal olsun. Atatürk düşmanlarına CHP’de yer yok” şeklinde yorumlar ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.