CHP’li gençler: “Gençlerin sesi olacağız!”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Samet Renk, gençlere yönelik etkinlik yapılmamasından yakındı ve gençlerin sesi olacaklarını söyledi.

Şubat ayında yapılan kongrede CHP Genlik Kolları Başkanlığına seçilen Samet Renk, pandemi sonrası başlayan normalleşme süreci ile birlikte kolları sıvadıklarını belirtti. Bu kapsamda Meltem Gazetesi’ni ziyaret eden CHP’li gençler, ilçemizde gençlere yönelik hiçbir etkinlik yapılmamasından yakındı.

Belediyenin, sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle gençlerin önünü açması gerektiğine dikkat çeken Samet Renk, “Dört ay önce yapılan kongreyle nöbeti bizler devraldık. Ancak, ülkemizi ve dünyamızı kavuran Korona ile karşılaştık. Normalleşme süreciyle birlikte kolları sıvadık ve öncelikle medya ziyaretlerine başladık” şeklinde konuştu.

Gazetemizin Sahibi İbrahim Bursalı ile görüşen gençler, “Karacabey’de gençlerin sesi olacağız. Gençlerin tüm sorunlarına el atacağız. Karacabey’imize hizmet noktasında özverili olacağız. İlçemizin tüm sorunlarını gündeme getireceğiz. Özellikle gençlerimizle hiç bir ayırım yapmadan bire bir görüşeceğiz. Sorunlarına çözüm için var gücümüzle çalışacağız. Karacabey’de gençlere önem verilmesi için gece gündüz demeden koşturacağız. Belediyemizin gençlerle ilgili etkinliklere duyarlılık göstermesi için ne gerekirse yapacağız. Bu konularda Belediye Başkanımızla da görüşmek istiyoruz. Karacabey’deki gençlerimizin sesi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.