CHP’den konferansa davet

CHP İlçe Başkanlığı öncülüğünde, “Vatandaşın Derdi ve Çözüm Yolları” konulu gerçekleşecek konferansa konuşmacı olarak katılacak Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,  “Tarım'ın sorunları, Otoyol projesi ve Büyükşehir yasası” hakkında Karacabey halkına bilgilendirmede bulunacak.
    Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak programa tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyuran CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Günaydın, Karacabey'imizi yakından ilgilendiren konularda bilinmeyenleri halkımızla paylaşacak. Bu çok önemli konferansın kaçırılmaması gerektiğini düşünüyoruz.
    AKP iktidarı ile birlikte halkımız her alanda perişan ve umutsuz hale geldi. Çiftçi mutsuz, işçi mutsuz, emekli mutsuz, memur mutsuz. Tarımdaki sorunlar çığ gibi büyüyor. İlçemizden de geçecek olan Otoyol Projesi'nin neler getirip, neleri götüreceğini tam olarak bilmiyoruz. Diğer taraftan da yeni Büyükşehir Yasası gerçekte nedir? Çoğu vatandaşımızın bu konuda tam olarak bilgisi yok. İktidar kanadı, ülkeyi sürekli güllük-gülistanlık gösteriyor. Ancak gerçek öyle mi?
    İşte tüm bu bilinmeyenler ve kafalardaki soru işaretlerinin son bulması adına CHP İlçe Başkanlığımız öncülüğünde düzenlenecek olan konferansa, köylerimiz dahil tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.