CHP’de sıcak gelişmeler!

*CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, tanışma içerikli kahvaltılı toplantıların çok yararlı olduğunu ve bunları tüm üyelerin birbirleriyle kucaklaşması amacıyla sürdürmeyi düşündüklerini duyurdu. 

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri, tüm üyelerin birbirlerini daha yakından tanımalarını ve içtenlikle kucaklaşmalarını hedefleyen “Kahvaltılı buluşmalar” ile yeni bir uygulama başlattı.
CHP, ilk buluşmayı Gazi Mahallesi’ndeki üyelerle gerçekleştirdi. Cumartesi günü Gazi Mahallesi üyeleri ile Parti Merkez binasında bir araya gelen CHP’li yöneticiler, çok verimli bir birliktelik yaşadıklarını söyledi.
Değişik mahalle üyeleriyle haftada bir gün kahvaltılı toplantı yapmayı düşündüklerini belirten CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, aile içindeki sevgiyi, saygıyı ve dayanışmayı çok önemsediklerini söyledi.
Tüm üyelerin sürpriz bir seçime hazır olmaları gerektiğine dikkat çeken Tanrıverdi, “Bu etkinlikleri mahalle mahalle, köy köy devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çok büyük bir aile olan CHP’li üyelerimizin birbirlerini yakından tanımalarını ve birbirleri ile dayanışma içine girmelerini istiyoruz. Daha etkili ve seçim kazanan bir parti olmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Partimizin bu yapıya ulaşması için tüm üyelerimizin katkı vermesini bekliyoruz. AKP ile uçurumun eşiğine gelen Türkiye’yi yalnız ve ancak CHP ayağa kaldırabilir. Kurtuluşun ilk adımını Karacabey’den başlatabiliriz. Yağ var, şeker var, su var. Neden helva yapmayalım? İçtenlikle kucaklaşarak, bütünlük içinde hareket edersek, yerel seçimlerde bayrağı zirveye taşıyabiliriz” dedi.
Murat Tanrıverdi, herkesin öncelikle evinin önünü temiz tutması gerektiğini dile getirdi. Tanrıverdi, CHP’nin birleştirici gücüne inandıklarını ve yerel seçimleri kazanabilecek potansiyeli yakaladıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.