CHP’de kurultay süreci başladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay süreci başladı. CHP Karacabey İlçe Başkanlığı’ndan dün yapılan bilgilendirmede delege seçmen listelerinin partide askıya çıkarıldığı duyuruldu. Bir hafta süresince askıda kalacak olan delege seçmen listelerinin partililer tarafından kontrol edilmesini isteyen CHP Karacabey İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, ilçe kongre süreci ile ilgili takvimin işlemeye başladığını belirtti. CHP Karacabey İlçe Kongresi’nin ise 24 Aralık 2019 tarihinde yapılacağı öğrenildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan genelge ile kongre takvimi resmen başladı. CHP Karacabey İlçe Başkanı Süleyman Tuğ yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin genelgesi gereğince Muhtarlık Bölgesi delege seçimlerine yönelik olarak, üye çizelgelerinin askıya çıkartılması ve itiraz süresi dün itibariyle başladı. Üyelerimizin, 1 hafta partimizde askıda kalacak olan delege seçmen listelerini kontrol etmelerini istiyoruz. CHP’ye üye olduğu halde listelerde adı bulunmayanlar da bu sürede itirazlarını yapabilecek.” dedi.
CHP İlçe Başkanı Tuğ, “Tüm üyelerimizin, kendi üyelik bilgilerini kontrol etmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki 24 Aralık’ta yapılması planlanan ilçe kongremizde üyelerimizin oy kullanabilmeleri için bu ilk adım çok önemlidir. Bizler yönetim kurulu olarak, belirtilen tarih ve saate kadar ilçe binamızda sizlere yardımcı olamaya hazırız.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.