CHP’de kongre heyecanı

*Kongrede Murat Tanrıverdi, şu ana kadar başka isim çıkmadığı için başkanlık konusunda kendisi ile yarışacak gibi görünüyor.

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongresi 09 Aralık 2017 günü yapılacak.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 11.00’deki kongrede çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı, aynı gün ve aynı yerde saat 13.00 de gerçekleştirilecek.
CHP Karacabey İlçe Kongresi öncesinde şu ana kadar başkanlık için adaylığını açıklayan çıkmazken, mevcut Başkan Murat Tanrıverdi’nin bu görevi yeniden üstlenmesi bekleniyor.
İki yıldır başarı ile görev yapan, çalışkanlığı ve kucaklayıcılığı ile her kesimin beğenisini kazanan Tanrıverdi’nin adaylığını önümüzdeki hafta içinde açıklayacağı dile getiriliyor.
CHP Karacabey Örgütü’ndeki kongre sürecinin başka aday çıkması halinde nasıl şekilleneceği ise siyasi kulislerde merak konusu oldu.
250 delegenin, 14 kişilik yönetim kurulu ile başkanlık için oy kullanacağını belirten Murat Tanrıverdi, kongreye tüm ilçe halkını davet etti.
Demokratik bir yarış olacağından kimsenin kuşku duymaması gerektiğini belirten CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, “Yönetimlerde görev alacaklar, özveriyle görev yapacaklar. Büyük bir olasılıkla, 2019’da, CHP’nin zaferi ile sonuçlanacak seçimdeki onurlu mücadelenin kahramanları olacaklar” dedi.
Parti içindeki grupçuluk anlayışını sonlandırmayı düşünen Tanrıverdi, CHP’lilerden yerel seçimleri kazanmak için sevgiyi ve saygıyı öne çıkararak, bütünlük içinde özveri ile çalışmalarını istedi.
CHP kongreleri 26 Kasım’da Gürsu ile start aldı; Üç hafta sürecek olan heyecan, 01 Aralık’ta Büyükorhan, 02 Aralık’ta Mudanya, 03 Aralık’ta Gemlik, Yıldırım, İnegöl, 05 Aralık’ta Orhaneli ve Yenişehir, 07 Aralık’ta Mustafakemalpaşa, 08 Aralık’ta Keles, 09 Aralık’ta Karacabey, 10 Aralık’ta Osmangazi, 16 Aralık’ta İznik, 17 Aralık’ta ise Nilüfer, Harmancık, Kestel ve Orhangazi’de son bulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.