CHP Kartal’la uçacak!

CHP Kartal’la uçacak!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri uzun süredir sürdürdükleri araştırmalar sonunda, Tat Konserve Fabrikası Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Ziraat Mühendisi Enver Kartal’ın Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu.
CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Enver Kartal’ın dürüst, genç, dinamik, üretken, ilkeli ve uygulamacı bir yapıya sahip olduğunu, bu nedenle bu ismin yaptıkları tüm araştırmalarda ön plana çıktığını belirtti.
Kartal’ın dünya devleri arasında yer alan Koç Grubu’nda uzun yıllar çalıştığını ve neleri yapabileceğini kanıtladığını dile getiren Orhan Karabaş, “Karacabey zirveye Kartal’la uçacak” dedi.
Karabaş, Enver Kartal’ın Karacabey’deki Koç Grubu’na ait Tat Konserve Fabrikası’nda Müdürlük görevini yürütürken gösterdiği başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çektiğini ve bu nedenle Belediye Başkanlığı için çok ideal bir isim olduğunu söyledi.
CHP Karacabey Belediye Başkan adayı Enver Kartal ise Belediye’ye önce insanlığı, içtenliği taşıyacaklarını, planlı çalışma ve çağdaş hizmet anlayışıyla güvenli, saygın ve mutlu bir ortam yaratacaklarını söyledi.
Kartal’ın çalışkan, mütevazi ve herkesi kucaklayan yapısıyla, Karacabeylilerin kısa sürede aradığı bir isim olacağından hiç kuşku duymadığını belirten Karabaş “Karacabey Belediyesi’nde, “Yola Devam” diyenlerin tüm yolsuzluklarına bundan sonra izin vermeyeceklerini belirtti.
Karacabey’i iyi tanıdığını ve sıkıntıların farkında olduğunu dile getiren Kartal ise “ İlçedeki tüm insanları kucaklayan bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Halkımızın desteğiyle Karacabey’i hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Karacabey halkının yeni yılını kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.
CHP İlçe yöneticilerinin, Enver Kartal’ın Belediye Başkan adaylığını yeni yılda parti binasında yapacakları basın toplantısıyla açıklayacakları öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.