CHP Kadın Kolları’nda seçim heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları’nda bugün seçim heyecanı yaşanacak.
CHP Kadın Kolları seçiminin bugün(Cuma) saat 13:00’da, CHP Karacabey İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşeceği bildirildi. CHP Kadın Kolları Başkan adayı olduğunu duyuran Nuray Kula Ayhan’ın, tek aday ve tek listeyle seçime girmesi bekleniyor.
Seçim öncesinde, mevcut başkan Nuriye Kılıçarslan’ın yeniden aday olup, olmayacağı konusunda net bir açıklama yapılmazken, Nuray Kula Ayhan Başkanlığında seçime tek liste ile gidileceğine kesin gözüyle bakılıyor.
CHP Kadın Kolları Başkan adayı olduğunu açıklayan Nuray Kula Ayhan, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadını yüceltmek için dünyada ilk defa siyaseten önünü açmak için seçme ve seçilme hakkını tanıdığı ülkemde yıllarca bu hakkı kullanmaktan çekinen kadının ülkenin bugünkü ortamında çekinmeye hakkının olmadığı düşüncesinde olduğum için adayım. Ülkemin bir bölgesinde adı konmamış kirli savaşın hüküm sürdüğü, analar ağlamasın dendiği halde anaların her gün ağlatıldığı bir gerçek olup, silahların susturulması için adayım. Kadınlarımızın daha fazla siyasette yer alması, partimin büyümesi, emek verenin emeğinin karşılığını alabilmesi için adayım. CHP’nin iktidara alternatif parti politikalarının Kadın seçmenlerimizde hayat bulması için adayım. Ülkemde kadın cinayetlerinin son bulması, kadının geri kalmışlığının kader olmadığını kanıtlamak için adayım. Özgür düşünen, kendi kararını verebilen, akıl ve bilimden ayrılmayan Mustafa Kemal Atatürk’ün biz kadınlara verdiği güçle adayım. Arkadaşlarım ile birlikte, Karacabey’de kadın örgütlenmesini daha da büyüteceğiz. 2019’da gerçekleştirilecek yerel ve genel seçimlerde, Karacabeyli kadınlarımızın en çok oy verdiği parti CHP olacak. Kapı kapı, ev ev gezeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Önceki yönetimlerde görev almış tüm arkadaşlarımızı, Kadın Kolu Başkanlarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.