“CHP iktidara yürüyor”

İlçe Başkanı Gönül Avil iddialı konuştu:

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nün milletvekili aday adayları ile partilileri buluşturduğu “İktidara yürüyoruz” etkinliği büyük ilgi gördü. 72 milletvekili aday adayının tanıtıldığı etkinlikte, birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.
CHP İlçe Yöneticileri, Bursa milletvekili aday adaylarını Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda düzenlediği etkinlikte tanıttı. “İktidara yürüyoruz” etkinliğine, CHP Bursa Milletvekilleri Turhan Tayan, İlhan Demiröz, Kemal Ekinci, il ve komşu ilçe yöneticileri, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Etkinlikte yaptığı konuşmada, AKP iktidarının ülkeyi kaosa sürüklediğini dile getiren CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yaptı. Avil, “AKP iktidarı, son 10 yılda ülkeyi büyük çöküşe uğrattı.
Türkiye ileri demokrasi maskesi ile gerici kuşatma altında kaldı. Ülkemiz her yönden uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin üstündeki kara bulutları dağıtarak tüm bu olumsuzluklara ‘dur’ demek için iktidar yürüyüşünü başlatmış bulunuyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından gece müzikli eğlenceyle devam etti.

chpp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.