CHP Genel Başkan Yardımcısı Karacabey’e geliyor

*Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün akşam Karacabey Teşkilatının ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan CHP İl Başkanı Metin Çelik, yeni Büyükşehir yasası ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydınlı'nın 22 Şubat'ta Ticaret Borsası'nda bilgilendirme konferansı vereceğini duyurdu. Çelik, söz konusu konferansa Karacabey ve Mustafakemalpaşalı tüm vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin davetli olduğunu belirtti.

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün akşamki yönetim kurulu toplantısına katılan İl Başkanı Metin Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydınlı'nın 22 Şubat'ta ilçeye geleceğini duyurdu.
    CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İl Başkanı Metin Çelik, Bursa ve ilçe belediyeleri kazanmak için seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.
    Beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İlçe Teşkilatı'nın konuğu olan Metin Çelik, Karacabey'e büyük önem verdiklerini kaydetti.
    Yeni Büyükşehir yasası hakkında Karacabey ve Mustafakemalpaşa halkını bilgilendirmek amacıyla 22 Şubat tarihinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydınlı'nın ilçeye geleceğini duyuran İl Başkanı Çelik, Ticaret Borsası'nda gerçekleşecek olan programla birlikte seçim startına hız vereceklerini ifade etti. Çelik, söz konusu toplantı ile ilgili detayları görüşmek amacıyla Karacabey'e geldiklerini dile getirdi.
    Yeni Büyükşehir yasası ile ilgili AKP İl yönetiminin Karacabey'de bilgilendirme konferansı verdiğini ancak halkın tatmin olmadığını belirten Çelik, “Çünkü bu yasa aldatmacadan ibaret. O toplantıda halkı kandıramadılar. Kafalardaki soru işaretlerine yanıt veremediler. Yeni Büyükşehir yasasının gerçek yüzünü Karacabey ve Mustafakemalpaşa'daki vatandaşlarımıza net bir şekilde açıklayacağız. Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydınlı'nın vereceği bilgilendirme toplantısına halkımızın yanı sıra, tüm köylerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütü temsilcilerimiz davetlidir” açıklamasında bulundu.
    Diğer taraftan yaklaşan yerel seçimler öncesinde Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç'la bir görüşme yaptıkları iddialarını yalanlayan CHP İl Başkanı Metin Çelik, “Böyle bir şey söz konusu değil. Ben ilçe başkanlarımla konuşmadan hiçbir belediye başkan adayıyla görüşme yapmam. Aynı iddiayı Mudanya için de söylemişlerdi ancak bunlar doğru değil” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.