CHP Başkanı kolları sıvadı!

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nin çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi ve beraberindeki yöneticiler dün Meltem’i ziyaret ettiler.
Yeni yapılan CHP kongresinde İlçe Başkanlığı’na getirilen Ayfer Şahin Çiftçi, dinlenme zamanı olmadıklarına vurgu yaparak, çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Başkanlık mazbatasını almasıyla kolları sıvayan Çiftçi dün Meltem Gazetesi’ne konuk oldu. Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğuna dikkat çeken Çiftçi, “Karacabey’de güçlü bir yerel basına sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Ayrıca bilgilendirme ve kamu yararına çalışmaların halka yansıtılması açısından çok şanslıyız. Basının gücüne her zaman ihtiyacımız var. Basın, milletin ortak sesi, gören gözü, işiten kulağıdır” dedi.
Karacabey Belediyesi’nin burçlarına CHP’nin 6 okunu dikmek için canla, başla çalışacaklarını söyleyen Çiftçi, “2019’da yerel seçimleri kazanarak tüm Karacabeylilerin yüzünü güldüreceğiz. Bunun için çok çalışacağız, kapı kapı gezeceğiz, kadınlarımızı ve gençlerimizi daha fazla siyasetle buluşturacağız. Bir olacağız, sürekli birlikte olacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Ülke bütünlüğünü tehlikeye sürükleyen AKP iktidarının mutlaka değişmesi gerekiyor. Tüm bunlara dur diyecek olan tek parti CHP’dir. Türkiye’nin kuruluşunu sağlayan CHP, yeniden kurtuluşu da gerçekleştirecektir” dedi.
Öte yandan 7 Ocak 2018’deki İl Kongresi ile kongre sürecini tamamlayacaklarını belirten Başkan Çiftçi, il kongresinde Karacabey’den 20 delegenin oy kullanacağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.