CHP, adayını tanıttı

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

            Seçimlere Ayhan Kutku ile gireceklerini dile getiren CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, aday tanıtım töreninin kısa bir süre sonra gerçekleşeceğini söyledi.

            Toplantıda konuşan belediye başkan adayı Ayhan Kutku ise, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Karacabey’in emarını çekip, teşhisler koyduk, reçetesini yazdık” dedi.

            Kutku, “Katılımcı, çağdaş, şeffaf, paylaşımcı ve adil bir belediye yönetimi vaat ediyoruz. Önümüzdeki sürede projelerimizi değerli hemşerilerimizle paylaşacağız. ‘Gitmediğin yer, senin değildir’ ilkesine sadık kalacağız. Karacabey’in en kenar mahallesi ile en uzak köylerine hizmet etmek önceliğimiz olacak. Yönetimimizde, Karacabey merkezi ve köyleriyle birlikte yaşanabilir bir kent olacak.

Yaşlısına, gencine, engellisine, sosyal, kültürel, ekonomik ve mesleki gelişmelerini sağlayacak kalıcı tesisler kazandırmak için çalışacağız. Ciddi projelerimiz var. Projelerimizi önümüzdeki süreçte halkımızla paylaşacağız.

Halkçı, şeffaf, insan odaklı belediyeciliği Karacabey’de hayata geçirecek olan belediye meclis üyelerimizle halkın huzuruna çıkacağız.

Seçimlerde ipi göğüsleyeceğime inanıyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.