Ceylan, ziyaretlerini sürdürüyor

Karacabey Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Bakırköy, Uluabat, Şahinköy ve Kıranlar köylüleri ile buluşan Ceylan, projelerinden bahsetti. Seçildiği takdirde belediye adına domates fabrikası kuracağını söyleyen Ceylan, halı saha ve spor tesisi projeleri hakkında da detaylı bilgi verdi. Köylerdeki tüm kahvehanelere giren Ceylan’ı, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi aday adayları yalnız bırakmadı.
Köy ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan eski İlçe Başkanı Nuri Uzel, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getirdi. Uzel, “Halkımızla iç içe olmayı özlemişiz. Ziyaretlerimiz çok renkli geçiyor. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz. ‘Başkan adayımızı tanıtmaya geldik’ dediğimizde, “Yüksel Ceylan’ı iyi tanıyoruz. Siz tanıyalım’ diyorlar. ‘Yüksel Ceylan başkanımız köyümüzdeki cenazelerde, düğünlerde, kutlu doğum haftası etkinliklerimizde hep bizleri ziyaret ediyor. Karacabeyliler Derneği başkanlığı yaptığı 3 yılda kendini kanıtladı’ diye konuşmaları bizleri motive ediyor. Gerek benim, gerekse meclis üyeliği için başvuru yapan arkadaşlarımın, gençlik ve kadın kollarımızın tek sıkıntısı Yüksel Ceylan’ın hızına yetişememek” diye konuştu.
Seçim çalışmalarındaki tempoyu ilerleyen günlerde daha da arttıracağını belirten Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, “Karacabey’e oynamak için aday olmadım. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Hizmet sevdasıyla bir saniye olsun durmayacağız. Birlikte başlatacağımız uygulamaları, Türkiye’de örnek yapacağız. ‘Belediye, yan gelip yatma yeridir’ anlayışını ortadan kaldıracağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.