Çeşli, taksicilere söz verdi

Karacabey İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, meclis üyesi adayları Ahmet Aygün Ata ve Serkan Deniz ile birlikte katlı otoparkta incelemede bulundu.
Dünyada en pahalı akaryakıtın Türkiye’de kullanıldığını belirten meclis üyesi adayı Serkan Deniz, taksicilerin dikkate alınmadığını ileri sürdü. Aynı zamanda taksici esnafı olan Serkan Deniz, “Çiftçimiz, kamyoncumuz, taksicimiz en acımasız siyasi iktidar dönemini yaşanıyor. Sorumluları ise aileleriyle birlikte ulaşımdan bedava yararlanarak kul hakkı yiyor. Bu, ne toplumsal ahlaka, ne de dinsel ahlaka göre kabul görecek bir olgu değildir” dedi.
Taksicilerin ve katlı otoparkın sorunlarına dikkat çeken Deniz, “Katlı otoparkımız pislik içinde. Gece alkol alanlar burayı kirletiyor. Işıklandırma yetersiz. Özellikle üçüncü kat zifiri karanlık. Belediye’nin ne yazık ki burada temizlik görevlisi yok. Haftada bir gün çalışacak görevli bile verilmiyor. Engelli yurttaşlarımızın için asansör gerekiyor. AB normları diye kafamızı ütüleyenler, kamuoyuna ait binalarda zorunlu olduğu bilinmesine karşın neden asansör yapılmıyor” diye konuştu.
Ziyarette taksici esnaflarının soba ile ısınmaya çalıştıklarını fark eden İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, seçimleri kazanmaları durumunda bekleme salonuna kalorifer sözü verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.