Çelik: AK Parti’de kıyım olmaz, rant iddiaları yanlış!

 
            Karacabey AK Parti Başkanı Mustafa Çelik, “Kıyım yapılıyor. Partinin kurucuları uzaklaştırılıyor” gibi söylentilerin doğru olmadığını açıkladı.
            Bu tür söylentilerin, kongre sürecine girmiş olmamızdan kaynaklanabileceğini ileri süren Mustafa Çelik, “Öncelikle bilinmesini isterim ki, tüm üyelerimiz en az benim kadar değerlidir ve partimizin aile ferdidir. Bizler bugün varsak, yarın olmayabiliriz. Ancak AK Parti kalıcıdır. Görevimizi bu bilinç içinde sürdürüyoruz. Tüzüğümüzün dışında hareket etmeyiz. Dürüst olmayan, etik bulunmayan hiçbir uygulama içine girmeyiz” dedi.
            Paşa Çayırı’nın sanayi imarına açılması konusunda AK Parti’nin grup kararı aldığı şeklinde dedikodu üretenlerinde yanıldığını dile getiren Çelik, “Çok komik iddialar ortaya atılıyor. Grup kararı almadığımız gibi ranta karşı olduğumuzu kendimiz her fırsatta dile getirmişizdir” şeklinde konuştu.
            Partiye 50 bin TL. bağış yapılacağı konusunu da değerlendiren Mustafa Çelik, “Böyle bir şey söz konusu olamaz. Teklif eden de olmadı. Teklif edilse bile düşünmeden reddederiz. Hiçbir zaman kabul etmeyeceğimizi herkes bilir. Kendimizden şüphemiz yok. Partimize de etik olmayan en küçük şaibe bulaştırmayız. Görevimiz namusumuzdur. Bu söylentileri çıkaranlar ya bilgisizdir, ya da art niyetlidir” dedi.
            Mustafa Çelik’in dürüstlüğünden kimsenin kuşku duymadığına dikkat çeken iddiaların sahipleri ise rant konusunda Belediye’ye bakılması gerektiğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.