Çavdarlı hız kesmiyor

Çavdarlı hız kesmiyor
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı İsmail Yozgat, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarıyla bir-likte esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Karacabey esnafının sorunlarını dinleyen Çavdarlı ve ekibi, çok basit problemlerin bile belediye tarafından çözülememiş olmasından dolayı hayret ettiklerini belirtti.
Belediyeyi kazandıkları takdirde her soruna karşı projelerinin hazır olduklarını belirten Çavdarlı, “Her şeyden önemli olan vatandaşımızın rahatı, huzuru, mutluluğudur.” dedi.
Esnafın ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştıklarını anlatan Çavdarlı, bunun da kendisi ve köklü belediyecilik deneyimine sahip teşkilatına duyulan güvenden ileri geldiğini kaydetti.
Gündüz esnafı gezen akşam da ev ziyaretlerinde bulunan Saadet Partililer, “Halkımız artık yalanlara, dolanlara prim vermiyor” diye konuştular.
Karacabey’de hizmet dağılımında adaletsizlik yaşandığını savunan Hamit Çavdarlı, özellikle kenar mahallelerde çeşitli dramlarla karşılaştıklarını ve bu manzaraların kendilerini üzdüğünü söyledi. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, kenar mahallelerden merkeze doğru hizmet gerçek-leştireceklerini belirterek, adil bir yönetim sözü verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.