“Carnaval Pizza” çok yakında hizmetinizde!

Karacabey’in ilk pizza, cafe, restaurantı “Carnaval” çok yakında hizmete giriyor. Açılmasıyla birlikte ilçenin ilk pizzacısı olacak “Carnaval”ın yakın bir zamanda faaliyete başlayacağı bildirildi.
            Emirsultan Mahallesi, Muhtar Hasan Kula Sokak’ta (2 Nolu Esentepe Aile Sağlığı Merkezi yakınında) hizmete girecek Carnaval Cafe, pizza severlerin tek adresi olacak.
            Kader ve Cem Ünal çiftinin işletmeciliğini yapacağı Carnaval’ın iç dizayn ve dekoru şimdiden görenleri mest ediyor. Kurulum çalışmalarında sona gelinen işyerinin 10 gün içinde faaliyete geçeceği ve Kurban Bayramı’ndan sonra da resmi açılışının yapılacağı kaydedildi.
            Özellikle ilçede ilk kez part-time iş arayan öğrencilere de iş olanağı sunan Carnaval Pizza, bu sektörde çok iddialı olduğunu duyurdu.
            İşletme Sahipleri Kader ve Cem Ünal, müşterilerine en iyi ve leziz hizmeti sunacaklarını söyledi. Bu konuda oldukça iddialı olduklarını ifade eden Kader ve Cem Ünal çifti, çok yakında hizmete girecek yeni işyerlerine tüm ilçe halkını beklediklerini dile getirdi.Türkiye’nin ilk pizzacılarından olduğuna dikkat çeken Cem Ünal, 1987 yılında bu işe başladığını, Antalya ve Ankara’nın ardından şimdi de Karacabey’de hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.