CANSER SİGORTA yeni nesil sigorta anlayışıyla Karacabey’de!

Şube Müdürlüğünü, TEB Bankası eski personellerinden Melike Sadık, Satış ve Finans Müdürlüğünü, Taşıyıcılar Kooperatifi Üyesi Harun Sadık’ın yaptığı Canser Sigorta Karacabey Şubesi, “Sigortacılık bizim işimiz. 7/24 hizmetinizdeyiz” sloganıyla hizmet vermeye başladı.
“Sigortacılık bizim işimiz. 7/24 hizmetinizdeyiz” sloganıyla Bursa Caddesi eski PTT karşısında hizmet vermeye başlayan Canser Sigorta Karacabey Şube Müdürü Melike Sadık yaptığı açıklamada, “Sigorta, bir ihtiyaç değil zorunluluktur. Kendi hayatını düşünen, geleceğini planlayan, risklerinin bilincinde olan herkes sigorta yaptırmalıdır. Kendinize uygun olan paketi seçmek ve ardından sigortalı, güvende bir yaşamın keyfini sürmek için şirketimize bekliyoruz” dedi.
Sigortanın hayatımızın tüm alanına girdiğini belirten Canser Sigorta Karacabey Şube Müdürü Melike Sadık, “Sigorta, ileride ortaya çıkabilecek risklerin şimdiden garanti altına alınmasını sağladığından, hayatın akışı içerisinde zaman zaman ortaya çıkan endişelerinizin büyük bir bölümünü bu yolla giderebilirsiniz. Sigortanın önemi, doğal afetler düşünüldüğünde daha da artmaktadır. Özellikle ülkemiz doğal afetlerle sıkça karşılaştığından, bu konuda değerli varlıklarımızı sigortalamamız önemlidir.
Ethica Sigorta ile 490 TL’den başlayan 5 taksit avantajıyla trafik sigortasında çok uygun fiyatlarla hizmetindeyiz. Trafik poliçesi avantajlı fiyatlarla Canser Sigorta’dan alınır. “Kasko Sigortası” bizim işimiz. Ethica Sigorta’dan trafik ve kasko Sigortası yaptırın, ayrıcalıkların farkına varın. Kasko Sigortası ile aracınızın başına gelebilecek istenmeyen durumlara karşı güvence altındasınız. Çarpma, çarpılma, hırsızlık, sel ve su baskını gibi istenmeyen olaylarda kasko sigortanız size koruma sağlayarak zararınızı karşılar.
Deprem, sel, kaza ve diğer doğa olaylarına karşın vakit kaybetmeden gerekli sigortaları yaptırmak, ne zaman gerçekleşeceği belli olmayan bu olaylara karşın her an hazırlıklı olmamızı sağlar.
Şubemizde, Ethica, Ak, Anadolu, Allianz, Koru, Ray, Sompo, Unico, HDI ve Halk olmak üzere 10 farklı sigorta şirketinin en uygun fiyat seçenekleriyle Trafik Sigortası, Kasko, Deprem Sigortası, Yangın Sigortası, Konut, Eşya Sigortası, İşyeri Sigortası, Özel Sağlık Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Nakliyat ve Seyahat Sigortaları yapılmaktadır. Canser Sigorta’ya ulaşmak isteyen müşterilerimiz 0546 713 50 70 No’lu hattan ve cansersigortakaracabey instagram hesabımızdan en uygun fiyatı alabilir.” şeklinde konuştu.
Canser Sigorta Karacabey Şubesi Satış ve Finans Müdürü Harun Sadık da, indirimli ve en avantajlı fiyat garantisi ve herkese uygun fiyat seçeneğiyle hizmette olduklarını belirterek, “Bize uğramadan, fiyat almadan sigorta yaptırmayın. İndirimli fiyatlarımıza davetlisiniz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.