Canan Ekinci Yılmaz’a özel ödül

Sivil Gündem Gazetesi’nin düzenlemiş olduğu “Fark Yaratanlar 2016”, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu görkemli gecede 2016’nın Fark Yaratanları onurlandırıldı.
Karacabey Meltem Gazetesi Köşe Yazarı Canan Ekinci Yılmaz da “Fark Yaratanlar 2016 Özel Ödülü”ne layık bulundu. Mesleğini icra ederken ki uzmanlığının yanı sıra, insana ve Bursa’ya kattığı değerden dolayı ödüle layık bulunan Canan Ekinci Yılmaz’a gecenin anısına bir plaket takdim edildi.
Özel Ödül ile onurlandırılan Canan Ekinci Yılmaz yaptığı teşekkür konuşmasında, “Hayat bazen der ki yapma. Hayat bazen de der ki durma. Hayat yolculuğunda yoluna çıkan işaretleri doğru okumalı insan. Bu ödül de benim için böyle bir işaret. Bu ödül bana diyor ki, DURMA! Farkındalık yaratmak adına yazdığım yazıların Fark Yaratanlar kategorisinde ödüle layık bulunması beni ziyadesiyle onurlandırdı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu arada, Fark Yaratanlar kategorisinde esas ödül, fark yaratanları fark ederek fark yaratan Sivil Gündem Gazetesi sahibi Olcay Erözden Bey’e verilmeli.” ifadelerini kullandı.
Sivil Gündem Gazetesi’nin düzenlemiş olduğu “Kadına Şiddet” temalı yazı yarışmasında dereceye girenlerin ve Dünya Müziği Derneği’nin plaketlerini Canan Ekinci Yılmaz sundu.
Protokolün yer almadığı, herkesin eşit derecede kendisini anlattığı ödül töreni unutulmayacak anlara tanıklık ederken, derneklerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve birbirleri ile iletişime geçmeleri sağlandı.
Gecede DMD Çocuk Korosu, Uludağ Yaylı Çalgılar Dörtlüsü, Bursa Sanat Tiyatrosu, Muğlalılar Derneği ve Zafer Halk Dansları Topluluğu birer performans sergilediler. Bu anlamlı geceye Şair Meral Demir de “Babaannem Derdi Ki” şiiriyle katkıda bulundu.

“Fark yaratanlar 2016″da plaket takdim edilen dernekler ve özel ödüle layık görülen isimler şu şekildeydi:
BURSA AKTİF KADINLAR DERNEGİ (BUSKAD), BURSA GİRESUN ESPİYE SOĞUKPINARLILAR DERNEĞİ, BURSA KADIN GİRİŞİMCİLER ÜRETİCİLER DESTEK KOOPERATİFİ, BURSA KÜLTÜR VE TURİZM ELÇİLERİ DERNEĞİ (BUKTED), BURSA MUĞLALILAR DERNEĞİ, BURSA UNESCO DERNEĞİ, BURSA OTO GALERİCİLER ODASI, BURSA SAĞLIK ÇALIŞANLARI DERNEĞİ (BUSAD), BURSA SANAT TİYATROSU, CLUP MODİFİYE BURSA DERNEĞİ, DÜNYA MÜZİĞİ DERNEĞİ (DMD), ENGELLİ KADINLAR DERNEĞİ (ENKADER), FOLKLOR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA DERNEĞİ, GÜÇ-KAT DEZAVANTAJLI KADINLAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, INTERNATİONAL TAEKWONDO FEDARASYON ENGELLİ KOMİSYONU, İŞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARI İLE MÜCADELE DERNEĞİ, KANAL BOYU NİLÜFER SPOR, KALBİ SELİM EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, MİNA OTİZMLE YAŞAM DERNEĞİ, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI (LÖSEV), NİLÜFER BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ, NİLÜFER KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ TİYATRO ÇALIŞMA GRUBU, NİLBİAD, NİLÜFER BURSASPORLU İŞADAMLARI DERNEĞİ, TEMİZLİK SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TEMSİAD), ZAFER HALK DANSLARI DERNEĞİ
ÖZEL ÖDÜLLER:
ATAKAN YILDIZ (YÖNETİM UZMANI), CANAN EKİNCİ YILMAZ (GAZETECİ YAZAR), İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ (ARAŞTIRMACI GAZETECİ), LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI (LÖSEV), METİN AYAN (DENT), ORHAN SEVİNÇ CURA (UZMAN DR.), ÖZGÜR CİHAN BERK (EKONOMİST), ŞEVHAT AYGÜL (KADIN GİRİŞİMCİ), ŞENER ŞENYÜREK (SİGORTACI/YAZAR)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.