Çanakkale’de temsilcimiz Süleyman Öğretmen!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2017/21 sayılı Öğretmenler Günü Genelge esasları doğrultusunda yapılacak “81 ilden 81 öğretmen”in yer alacağı bir Çanakkale gezisi düzenlenecek. Geziye Bursa’yı temsilen; mesleki çalışma ve başarılarıyla farkındalık oluşturan Karacabey Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Süleyman Deniz katılacak.
Geziye katılacak olan Süleyman Deniz, 1987’de Van’da öğretmenliğe başladı. Erzurum ve Bursa’da çalışan Deniz, 31 yıldır Sınıf Öğretmenliği icra ediyor. Başarılı ve gayretli bir öğretmen olarak tanınan Süleyman Deniz, son olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda Atatürk İlkokulu’nda yürütülen Çilek Ağacı ve Civciv Çıkarma Projeleri’nde başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmişti.
22-23 ve 24 Mart 2018 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek etkinlikte öğretmenler, Çanakkale Kepez’de bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde ve Çanakkale merkezde bulunan Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda konaklayacak.
22 Mart’ta öğleden sonra konaklayacakları otellere yerleşecek öğretmenlerin etkinlikleri, 23 Mart 2018 Cuma sabahı kahvaltının ardından Gelibolu Yarımadası Gezisi ve gün sonunda protokolün de katılımıyla yapılacak olan Gala Yemeği ile devam edecek.
24 Mart 2018 Cumartesi günü ise Troia Antik Kent Gezisi ile başlayacak olan etkinlik, Nusret Mayın Gemisi, Çimenlik Kalesi ve Aynalı Çarşı ile tamamlanacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bursa’yı temsil etmek için seçilen Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmenimiz Süleyman Deniz ve okul yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.