Çamoğlu, “Ben de varım”

Demokrat Partilileri heyecanlandıran açıklama!

Karacabey Demokrat Parti'nin genel kurulunda yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çeken Cavit Çamoğlu, belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

DP'nin 11. Olağan Genel Kurulu'nda söz alarak, “Partimizin yerel seçimlerde başka bir partiyi destekleyeceği konuşuluyor. Eğer benim partim aday çıkaramayacaksa ben adayım” sözleriyle ilk çıkışını yapan Çamoğlu, dün gazetemize gelerek yaptığı özel açıklamayla belediye başkanlığına aday adayı olduğunun altını çizdi.

Yerel seçimlerde başka bir partinin destekleneceği söylentilerinden büyük rahatsızlık duyduğunu ifade eden Çamoğlu, “Bundan önceki seçimlerde yaşadığımız kararsızlık sonucu zarar gördük. Oylarımız 800'e, 400 delege sayımız 111'e düştü. Demokrat Partili olarak dik durmalıyız, kararsızlık yaşamamalıyız” dedi.

Karacabey'de, DP'nin önceki seçimlerde sandıktan 4. parti olarak çıktığını anımsatan Çamoğlu, partisinin eski saygınlığına kavuşması için kolları sıvadığını vurguladı.

Ona, buna tampon olmakla bir yere varılamayacağını belirten Çamoğlu, “Özümüze dönmeliyiz. Kendi belediye başkanı adayımızla, meclis üyelerimizle yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Parti tabanımızı daha fazla küstürmemeliyiz. Bir avuç insan da olsak onurlu kalmalıyız ve davamızdan vazgeçmemeliyiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.