Cahide Kırlağaç Anaokulu’nda görkemli bayram

Karacabey'de bu yıl hizmete giren Cahide Kırlağaç Anaokulu'nda önceki gün düzenlenen, “23 Nisan Bayramı” kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Minik öğrencilerin coşku içinde kutladığı 23 Nisan şenliği, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
    Karacabeyli Yardımsever İşadamı Ulvi Kırlağaç'ın, Gazi Mahallesi Yeni Cami karşısında annesinin adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu'ndaki 23 Nisan coşkusuna velilerin yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil de katıldı.
    Çiçek bahçesine dönen Cahide Kırlağaç Anaokulu'nun minikleri, palyaço kıyafetleri ile hem eğlendi, hem eğlendirdi.
Okul Müdürü Serap Şen ve öğretmenlerin yaptıkları bu güzel çalışma göz doldurdu. Anaokulunu yaptırarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlayan Hayırsever İşadamı Ulvi Kırlağaç, etkinlikte yaptığı kısa konuşmasında; okulun inşaat halinden bugünkü cıvıl cıvıl ortama geldiğini görünce mutluluktan gözlerinin yaşardığını belirtti. Kırlağaç, bu okuldan eğitim-öğretimine başlayan öğrencilerin ileride büyük insan olduklarını görünce de ayrı bir gurur yaşayacağını sözlerine ekledi.
    Gelecek adına umut veren Cahide Kırlağaç Anaokulu'nun inşaat bitim çalışmalarından dolayı az öğrenciyle hizmete girdiği belirtildi. Şu anda 17 öğrencinin eğitim gördüğü okulun, önümüzdeki yıldan itibaren 125 olan kapasitesine ulaşacağı kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.