Büyüteç yarın Sultaniye’de

Ulusal Kanal’da yayınlanan, daha önce Karacabey çiftçilerinden Engin Çiftçi’nin iki kez konuk olduğu Büyüteç programı, 4 Kasım Cumartesi günü Sultaniye’ye geliyor. Sunuculuğunu Can Karadut’un yaptığı program, saat 11.00 ile 13.00 arasında canlı yayınlanacak.
Programla ilgili bilgi veren Engin Çiftçi, “Katıldığım programlar sırasında Ulusal Kanal Yayın Yönetmeni Sayın Aykut Tölegen ve program sunucumuz Sayın Can Karadut ile Karacabey’den canlı yayın yapma önerisi konuşuldu. İkinci kez katılmamdan sonra Kasım ayı için görüş birliğine varmıştık. Ulusal Kanal Genel Yayın Müdürü Sayın Mustafa Kaya ile içeriği, yayın saatini kararlaştırdık. 4 Kasım Cumartesi günü Sultaniye’den 11.00- 13.00 saatleri canlı yayın Büyüteç programı bunu üstlendi.
Karacabey’imizin tarım ve hayvancılığı ile ilgili sorunları Türkiye’yle paylaşacağız. Çözüm, öneri ve üreticinin istekleri anlatılacak. Oda ve birliklerimize katılım sağlamaları konusunda çağrı yapıyoruz. Derdimiz, sorunlarımız neyse ilk ağızdan anlatacağız. Halkımızın kendisini anlatacağı özgür bir program olacak. Tüm Karacabeylileri tarımım ve hayvancılığın sesini duyurmaya; sorunlarımızı ve olmazsa olmazlarımızı dillendirmeye çağırıyoruz. Tarım ve hayvancılığa sahip çıkmak ülkemizin geleceğine, ekonomik bağımsızlığına sahip çıkmak demektir. ‘Haydi Karacabey Sesini Yükselt’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.