Büyük Birlik’ten halka sitem!

 

Turan, Büyük Birlik Partisi’nin 1993’ten bu yana hizmet verdiğini belirterek, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri “Gönüllü Asker” çağrısına ilçe halkından destek görmediklerini vurgulayarak, amaçlarının siyaset yapmak ya da oy toplamak olmadığını, ülke için birlikte hareket etmek olduğuna vurgu yaptı.

Bülent Turan, “Şehit olan kardeşlerimiz için yollara çıkıyoruz” diyen BBP Karacabey Yönetim Kurulu Üyesi Turan; “Bursa, Sivas, Çanakkale, Hakkari, Urfa, Edirne, İzmir, Antalya. Kim nerede yaşarsa yaşasın hepsi Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşıdır, hepsi kardeşimizdir. Ve onları savunmak her vatandaşın görevidir.

Bizim ülkemizde Kürt sorunu yok. Bizim sorunumuz PKK’dır. Bizler BBP olarak hiç kimseyle para için vatan evlatlarını kurban vermeyiz. Bizim için 1 insan 1000 PKK’dan daha önemli. Ama halkımız sadece lafta kalıyor. ‘Kahrolsun PKK’ laflarıyla bir yere varılmaz. Tepkimizi koymak için gerekiyorsa dağlara ya da yollara çıkalım. Ama kaos yaratmadan, sadece ortak düşmanımız PKK’ya karşı durmak için. Söz konusu vatan olunca bizler parti tutmamalıyız. Bugün benim vatanıma  benim partimden birisi ihanet ederse onu kendi ellerimizle adalete teslim ederiz.

Çok değerli Karacabeyli kardeşlerim bizler Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, Muhacir, Boşnak diye ayrım yapmıyoruz. Bizim partimizin bir görüşü vardır ‘yaradılmışı severim yaratandan ötürü diye.’ Bizim için her insan aynıdır. Söz konusu vatan olunca gerekiyorsa işi bırakıp vatan toprakları için mücadele eden herkese destek olmalıyız. Aksi taktirde bu topraklar elden gidecek.” diye kızgınlığını dile getiren Turan; “Yemin olsun ki bu yolda tek başıma da yürüsem sadece ve sadece vatanım için yaşayacağım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.