Bursa’ya tren gelene kadar mücadeleye devam edeceğim!

Kemal Demirel, Bursa’nın sanayi, turizm, tarih ve tarım kenti olduğunu ayrıca Türk ekonomisine en fazla katkı veren iki ilden biri olmasına karşın tren ulaşımından mahrum bırakıldığını söyledi.
Demirel “15 yıldır Bursa’ya tren gelmesi için 43 il dolaştım. 75 bin kilometre yol aldım. 250 kilometre yol yürüdüm. On binlerce imza topladım. Yüzlerce kez basın açıklaması yaptım ve konuyu defalarca meclise taşıyıp konuşmalar yaptım” dedi.
Kemal Demirel, geçtiğimiz günlerde Bursa-Yenişehir tren hattı ile ilgili bir protokol imzalandığını da belirterek konuşmasına şöyle devam etti. “Sizlere Bursa-Harmancık ilçesi Gökçedağ tren istasyonundan sesleniyorum. Bursa’ya tren gelene kadar ve o trene Bursalılar binene kadar bu işin peşini bırakmayacağım. ‘Bursa’ya Tren İstiyoruz’ kampanyasını başlatırken verdiğim sözün sonuna kadar arkasındayım. Bursa’ya tren gelinceye, yolcu ve yük treninden insanlarımız yararlanıncaya kadar mücadele edeceğim.”
Demirel, bununla ilgili önümüzdeki günlerde de etkinlikler yaparak konuyu gündemde tutmaya devam edeceğini belirtti.
Kampanyaya destek olan Bursa halkına ve basına teşekkür eden Kemal Demirel’e Harmancık CHP İlçe Başkanı Hasan Çakmak ve Yönetim Kurulu da destek verdi.                                                                                    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.