Bursasporlular Derneği’nde Aka güven tazeledi

Karacabey Bursasporlular Derneği’nin geçtiğimiz hafta yapılan kongresinde mevcut Başkan Vahap Aka güven tazeledi. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Eğitim Salonu’nda gerçekleşen seçimde 53 üyeden 27’si oy kullandı.
Kongrede divan başkanlığını Üzeyir Yarışlı üstlendi. 2016-2109 yılı faaliyet ve denetleme raporlarının onaylanmasının ardından açık oylama usulü gerçekleşen kongrenin tek adayı olan Vahap Aka, 3 yıllığına yeniden Karacabey Bursasporlular Derneği Başkanlığı’na seçildi.
Karacabey’de Bursaspor sevgisinin daha da artmasına adına çaba gösterdiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Vahap Aka, “İlçemizde özellikle yeni yetişen nesilde ‘3 Büyükler’ olgusunu kırmak için uğraşıyoruz. İlçemizin Bursa’nın bir şehri olması nedeniyle, Bursaspor sevgisinin Karacabey’de daha fazla olması gerekir. Göreve geldiğimiz 2010 yılı Aralık ayından bu yana Bursaspor’umuzun tüm faaliyetlerinde yer aldık. Önemli gün ve haftalarda ilçemizde gerçekleşen çok sayıda sosyal ve sportif etkinliklerde derneğimizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağladık. Bursaspor’umuz için en iyisini yapmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.
Vahap Aka başkanlığındaki yeni Bursasporlular Derneği yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Ali Kurtuluş (2. Başkan), İlyas Tünter (Sayman), Mahmut Gençoğlu, Kemal Yılmaz, Hüseyin Genç ve Özgür Çekiç.
Denetleme Kurulu’nda ise; Murat Can (Başkan), Göksel Kurur (Üye) ve Ersel Kuvan (Üye) yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.