Bursalı kayıp çiftin kemik parçaları bulundu!

2007 yılında ortadan kaybolan İznik’in emlak zengini Ahmet Refik Öner (82) ve eşi Emine Öner’in Beyler Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan evlerinin bahçesi Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerince tekrar arandı. Halen akıbetleri araştırılan yaşlı çift tam 6 yıldır kayıp. Polis, yeni bir ip ucundan yola çıkarak, önceki gün yaşlı çiftin evinin arka bahçesindeki fosseptik kuyusunda inceleme yaptı.

İznik polisi ve Bursa’dan gelen dedektiflerin ortaklaşa yaptığı araştırmada, evin arka bahçesinde bulunan fosseptik kuyusu kazıldı. Kazıda önemli sayılacak bulgular elde edildiği öğrenildi. Yapılan kazılarda insan kemiğine benzer parçalar bulundu. Bulunan kemik parçaları incelenmek üzere adli tıbba gönderildi. Bulunan kemik parçalarının yaşlı çiftin akıbeti hakkında bilgi vermesi ümit ediliyor.

Kayıp çiftin kızı Zeliha Bedel ve ağabeyi Kamil Öner, anne ve babalarının ortadan kaybolmasından en küçük erkek kardeşleri K.Ö’yü sorumlu tutmuştu. K.Ö, anne babasını kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınmış, yapılan sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Şüpheli K.Ö, daha sonra kayıp anne ve babası adına düzenlenmiş evrakta sahtecilik yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konulmuştu. K.Ö, 4 ay hapis yattıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.