Bursa’dan “Güç Birliği” mesajı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde önceki gün tüm il ve ilçe Oda ile Borsalar bir araya geldi. TSO hizmet binasındaki davete Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası'nın başkanları ve Genel Sekreterleri katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, güç birliği çağrısında bulundu. İlgilerinden dolayı tüm Oda ve Borsa yöneticilerine teşekkür eden Burkay, Bursa iş dünyası olarak yeni çalışma döneminde önemli projeleri hayata geçirmek için hep birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

İlçe oda ve borsalarının sorunlarını kendi sorunları olarak düşünüp hep beraber çözüm yoluna gideceklerini belirten Burkay, bu tarz toplantıları sık sık yapmanın yararlı olacağını dile getirdi. Başkan Burkay, ortak görüş olarak her ay bir oda ve borsada toplanarak çözüm ve önerileri yerinde öğrenerek çözüm yolları arayacaklarını sözlerine ekledi.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, uzun yıllardır bu camianın içinde olan biri olarak birlik beraberlik içersinde il ve ilçe oda ve borsalarını bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bertan, “İlçe oda ve borsalarının sorunlarını ve önerilerini her zaman BTSO'ya bildirebilmek amacıyla yönetim kurulu üyelerinin her birinin bir ilçe oda ve borsasından sorumlu olursa sorunlarımız ve önerilerimizin daha sağlıklı olarak başkanlara ulaşacağı kanısındayım” dedi. Bertan'ın bu önerisi ise kabul gördü.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı birlik ve beraberliğe vurgu yaparak bu şekilde çözülmeyecek sorun kalmayacağını kaydetti. Bursa Ticaret Borsası olarak BTSO ile birlik ve beraberlik içersinde hareket etmeye hazır oldukları belirten Matlı, “Her zaman söylendiği gibi; bir elin nesi var, iki elin sesi var sözüyle hareket etmeyi ilke edindik” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca bugün TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na toplu bir şekilde ziyarete giderek, Ankara'ya Bursa'nın birlik ve beraberlik içersinde olunduğu mesajının verileceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.