BURSA’DA 7 MİLYON 621 BİN FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KAMPANYASI İLE 252 MİLYON FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük ağaçlandırma çalışması olan ‘Geleceğe Nefes’ Projesi ile Bursa’da 7 milyon 621 bin fidanın toprakla buluşturulacağını duyurdu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, bakanlık tarafından hayata geçirilerek çeşitli kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların katılımları ile gerçekleştirilen kampanya ile Türkiye genelinde 252 milyon, Bursa’da da 7 milyon 621 bin fidanın dikiminin gerçekleştirileceğini belirtti.

Cumhuriyet tarihinin en büyük ağaçlandırma çalışması niteliğindeki ve Türkiye genelinde yangınlardan zarar gören orman alanları öncelikli olmak üzere gerçekleştirilecek proje ile Türkiye’nin ve Bursa’nın geleceğine nefes olunacağını belirten  Başkan Gürkan, şunları söyledi:

 “AK Parti Hükümetleri dönemlerinde bir çok alanda gerçekleştirilen reform niteliğindeki kalkınma hamlelerinin yanı sıra ülkenin sağlıklı geleceğinin teminatı niteliğindeki ağaçlandırma çalışmalarına da büyük önem verildi ve bu alandaki çalışmalar devam ediyor. Hükümetimiz ve devletimiz,  Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bir yandan ülkemizin her yanını günümüz yaşam koşullarına uygun bir biçimde imar ederken, bir yandan da tabii zenginliklerimizi korumak adına önemli ve örnek adımlar atıyor. İlgili kurum ve kuruluşlarımızın çalışmaları ile gelecek nesillerimize daha yeşil, daha sağlıklı bir ülke bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ”

Diğer yandan projenin detayları www.gelecegenefes.com adresi ziyaret edilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.