Bursa Borsası Ankara’da

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri TBMM'de Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nun yanısıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile biraraya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan BTB seçimleri sonrası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Özer Matlı ve beraberindeki heyet, TOBB'un ardından TBMM'deki Bursa Milletvekilleri' ni de ziyaret etti. BTB Heyeti; AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bedrettin Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile de görüşme fırsatı buldular.

TBMM temaslarında bazı Bursa Milletvekillerine projeleri hakkında bilgiler verdiklerini belirten Özer Matlı, Bakan Taner Yıldız ile de görüşme şansı yakaladıklarını ifade etti.

BTB Başkanı Matlı şu değerlendirmelerde bulundu: “Ankara'daki temaslarımızı devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz hafta TOBB'a gerçekleştirdiğimiz ziyaret sonrasında TBMM'ye de ziyarette bulunduk. Milletvekillerimize görev süremiz boyunca yapmayı planladığımız projeler hakkında bilgi verirken, onların fikirlerini de aldık. Bursa'ya artı değer sağlamak için yürüteceğimiz projelerde muhakkak siyasilerin de katkı koymaları gerekiyor. Bursa milletvekillerimiz de bu doğrultuda bizlere destek vereceklerini belirttiler”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.