Buram buram Anadolu coşkusu

Buram buram Anadolu coşkusu
Karacabey Halk Eğitimi Merkezi’nin Türk Halk Müziği kursiyerleri, birbirinden güzel eserleri seslendirerek türküseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
2008 – 2009 yılı kurs programlarından olan ve haftalar süren kurs döneminden sonra Türk Halk Müziği Kursu öğrencileri, Karacabeylilere türkü ziyafeti sundu.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde önceki akşam türküseverlerle buluşan Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri’nin Türk Halk Müziği Konseri’ne Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin, daire amirleri ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.
HEM Müdürü İbrahim Çalı, katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ederken, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ise, Karacabey’in bir aile olduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Turhan, programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Koro Şefi Mustafa Yıldırım önderliğinde yörelerimize ait eserlerden oluşan toplam 26 türkünün seslendirildiği gecede, korist ve müzisyenlerin performansı izleyenlerden tam not aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.