Bunalıma giren genç kadın, intihar girişiminde bulundu

Karacabey Drama Mahallesi’nde bugün Saat:13.00 sıralarında oturduğu evin terasına çıkan T.E.(35) intihar girişiminde bulundu.

Karacabey’de taşeron şirkette çaycı olarak çalıştığı belirtilen T.E’nin iddiaya göre uzun süredir psikolojik sorunları olduğu bildirildi.

Drama Mahallesi 5. katta, tek başına ikamet eden T.E, bugün apartmanın teras katına (6.kat) çıkarak elinde bıçakla intihara kalkıştı. T.E.’yi binanın terasında gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine Acil Kurtarma Aracı ve Ambulans gelirken, şahsın atlama ihtimaline karşı branda açıldı. Bunalıma giren T.E.’yi polis ve halk uzun süre ikna etmeye çalıştı. Teras kat da tehlikeli bir şekilde ayakta duran genç kadını çevredekiler korku dolu gözlerle izledi. Tanıdıklarının çabalarına kayıtsız kalan T.E.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri şahsı bulunduğu yerden içeri çekti. 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan T.E., daha sonra ambulans ile Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan intihar girişimi her hangi bir üzücü olay yaşanmadan sona erdi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.