Bu yolun sonu şampiyonluk!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz lider Karacabey Belediyespor, Pazar günü konuk olduğu Nevşehir Belediyespor’la golsüz berabere kalarak kritik bir puan aldı. Temsilcimiz Belediyespor, bu sonuçla en yakın rakibi Pazarspor’un 10 puan önünde liderliğini sürdürdü.
Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta Yozgatspor’u 2-0 mağlup ederek en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor’la arasındaki puan farkını 11’e çıkaran Karaca, ligin 21’inci haftasında Nevşehir Belediyespor’la karşılaştı. Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanan ve Celal Bayraklı, Hacı Mehmet Ekmekyermez ile Muhammet Oğuzhan Öztaş’ın yönettiği mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmayınca, iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. Ayrıca aslen Nevşehirli olan Karacabey Belediyespor eski Başkanı Uğur Koçak, karşılaşmayı yeni Başkan İsmail Ülker ile birlikte izledi.
Karacabey Belediyespor, bu sonuçla puanını 45’e çıkartarak liderliğini sürdürürken, ikinci sıraya yükselen Pazarspor’un da 10 puan önünde yer aldı. Play Off hattındaki Nevşehir Belediyespor ise 32 puanla 5. sıradaki yerini korudu.

  1. Lig’deki gururumuz Karacabey Belediyespor, önümüzdeki Pazar günü sahasında kümede kalma savaşı veren İstanbul ekibi MODAFEN’i konuk edecek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.